Referenties


Danielle is een lieve, geduldige, deskundige en flexibele gastouder. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin bij haar. Wij vinden het fijn dat de kindjes vaak buiten spelen. Door de kleine schaal kan Danielle ook rekening houden met individuele behoeften van de kindjes.

 

Danielle is een geweldige gastouder, lief maar consequent! Altijd bezig met de kinderen, werkt met verschillende thema's, en heeft alle ruimte om veilig met de kinderen buiten te spelen. Emma heeft ervan genoten en mist het werken in de moestuin nog steeds.

 

Daniëlle is een gastouder die leuke dingen onderneemt met de kinderen. Zo doet zij leuke knutselactiviteiten met de kinderen die wij dan mee naar huis krijgen. Ze heeft oog voor de verschillende behoeftes en karakters van de kinderen, niet ieder kind is hetzelfde en ons inziens heeft Danielle dat goed door.

 

Danielle, een lot uit de loterij, zei ik onlangs nog tegen familie toen ik enthousiast vertelde over hoe goed en fijn zoontje Lucas het heeft bij Danielle. Danielle is een rustige, geduldige, zeer enthousiaste en vooral lieve gastouder. We brengen Lucas met ontzettend veel plezier bij Danielle en laten hem met een gerust hart achter en gaan hierdoor zelf zonder zorgen naar het werk. En wat is dat een lekker gevoel als je weet dat het goed zit!!

 

Danielle Koopman is een rustige zeer toegewijde gastouder die al het bovenstaande biedt en daarbij ook nog eens zeer ondernemend is met de kinderen. Er is veel persoonlijke aandacht en veel wandelingen buiten waardoor er een goede balans bestaat tussen rust en gezondheid. Ze is daarbij ook nog eens flexibel ingesteld en denkt in oplossingen wat het voor ons een uiterst geschikte opvang maakt.

 

Wij vinden het ontzettend fijn dat alle voorzieningen aanwezig zijn om ook met 3-4 kindjes op pad te gaan. Geregeld krijgen we op de dag dat Anna bij Danielle is een berichtje dat ze hebben gewandeld, naar de speeltuin zijn geweest, kastanjes hebben gezocht. Het geeft ons het gevoel dat ze op de ‘Danielle dagen’ een beetje uit is en plezier heeft. Los van opleidingen, aanpassingen in huis, etc. voegt Danielle door haar persoonlijkheid echt iets toe. Ze benadert Anna rustig, vriendelijk en consequent. We zijn ontzettend blij haar te hebben gevonden!

 

Wij, als ouder, kunnen zien dat Zoë het hier erg naar haar zin heeft. Ze heeft leuke vriendjes, er wordt regelmatig wat ondernomen met de kindertjes. In de zomer gaan ze op pad naar een leuke speeltuin en kunnen ze lekker zwemmen.
Wij vinden Daniëlle professioneel en zeer prettig in de omgang. Kunnen altijd goede afspraken maken wat betreft flexibele opvang en betreft de opvoeding. Zoë is erg gesteld op Daniëlle en vindt het leuk om naar de opvang toe te gaan.

 

Danielle zorgt goed voor de kinderen. Ze is rustig en geduldig met ze. Als het nodig is, stuurt zij de kinderen bij op een positieve en stimulerende manier. Danielle is flexibel en oplossingsgericht, bijvoorbeeld als we extra of alternatieve opvang nodig hebben of als de gewoontes of ritmes van de kinderen wijzigen. Zij houdt ons / de ouders op de hoogte van actuele informatie op het gebied van kinderopvang en de manier waarop zij daarop inspeelt. Ook geeft ze tips aan de ouders aan de hand van nieuws op het gebied van kinderopvang.

 

Het telefoonnummer en upcmailadres onder aan de site zijn vervallen. Contact opnemen kan op daniellekoopman@ziggo.nl